вівторок, 03 лютого 2009 11:40

Тимошенко: "Моя відставка нічого не змінить"

Тимошенко: "Моя відставка нічого не змінить"

Прем"єрка Юлія Тимошенко готова піти у відставку, але це нічого не дасть. Про це Тимошенко сказала журналістам у кулуарах парламенту.

"Навіть, якщо буде відставка уряду він залишається виконуючим обов"язки і це нічого не змінить, а просто ще більше дестабілізує ситуацію", - додала прем"єрка.

Тимошенко також сказала, що уряд готовий до звіту у парламенті і не розуміє позицію Партії регіонів. Тимошенко заявила, що вважає позицію Партії регіонів нечесною і слабкою.

Вона нагадала, що на погоджувальній раді уряд пропонував розглядати питання його відповідальності у середу зранку, проте Партія регіонів відмовилася.

"У четвер я перебуватиму у закордонному відрядженні, яке скасувати не можу. Саме тому йде така незрозуміла і нечесна гра збоку Партії регіонів", - сказала Тимошенко.

"Якщо вже ініціювали відставку уряду, то майте елементарну чоловічу і політичну мудрість послухати, а не памперси вдягати на такі слухання", - додала вона.

"Уряд сидить в ложі і готовий до слухання питання про відставку у будь-який момент. Є кращі урядовці – хай голосують за кращих урядовців. Але майте на увазі, це теж гра. Навіть якщо проголосуються за відставку, уряд за Конституцією залишається виконуючим обов"язки", - заявила прем"єр.

Як відомо, у 2004 році тодішній прем"єр Віктор Янукович радив "помаранчевій" команді "запастися памперсами".

За матеріалами: Gazeta.ua. Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Моя відставка нічого не змінить"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі