понеділок, 06 вересня 2010 13:42

Тимошенко просить Захід захистити "Батьківщину"

Тимошенко просить Захід захистити "Батьківщину"

Партія "Батьківщина" не зможе взяти участі у виборах в чотирьох областях в разі подальшого втручання влади.

Про це заявила Юлія Тимошенко на зустрічі з дипломатами в понеділок.

Вона вчергове розповіла, що це пов"язано з перешкоджаннями влади в зміні кадрового складу партії, зокрема зміні голів обласних осередків.

"У чотирьох областях наша політична сила практично викинута з політичної боротьби, і ми не будемо брати участь у виборах, якщо не буде поставлена ситуація у цих областях - це Харківська, Київська, Львівська та Луганська області", - заявила Тимошенко.

Вона також звернулася до дипломатів з проханням сприяти моніторингу виборчого процесу в Україні з боку міжнародних організацій, а також попросила захисту для своєї політичної сили.

"Я б дуже просила використати всі дипломатичні можливості, щоб запобігти такому новітньому і грубому порушенню прав партій", - сказала вона.

Раніше заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що Партія регіонів переможе у місцевих виборах лише у випадку, якщо буде одноосібно брати в них участь.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко просить Захід захистити "Батьківщину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі