середа, 16 лютого 2011 18:22

Тимошенко попросить у Пшонки поїхати до Брюсселя "наступного разу"

Тимошенко попросить у Пшонки поїхати до Брюсселя "наступного разу"

Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко має намір подавати слідчому Генеральної прокуратури клопотання про дозвіл на відвідування Брюсселя після того, як отримає відповідне письмове запрошення.

"Ми все ж таки дочекаємося не телефонного запрошення, яке я отримала вчора, а письмового... До 20 березня в нас є трохи часу", - сказала Тимошенко журналістам після виходу з Генпрокуратури після чергового допиту.

"Саме тому я наступного разу, коли мене викличуть до Генеральної прокуратури, а я так розумію, що вони без мене жити не можуть, я обов'язково подам письмове запрошення і своє клопотання", - додала вона.

Раніше Тимошенко зажадала від президента Віктора Януковича терміново звільнити всіх "політв'язнів, яких переслідують в карному порядку".

За словами лідера опозиції, слід звільнити з-під варти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, екс-голову Держмитниці Анатолія Макаренка, колишнього першого заступника голови НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка, а також представників громадських організацій, обвинувачених у пошкодженні пам'ятника Сталіну в Запоріжжя і т.д.

У той же час, Тимошенко привітала звільнення з-під варти екс-першого заступника міністра юстиції Євгенія Корнійчука.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросить у Пшонки поїхати до Брюсселя "наступного разу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі