вівторок, 15 лютого 2011 17:31

Тимошенко упевнена: Пшонка дасть добро на її поїздку до Брюсселя

Тимошенко упевнена: Пшонка дасть добро на її поїздку до Брюсселя

Екс-прем'єрку Юлію Тимошенко завтра на 12-ту годину викликають на допит до Генеральної прокуратури України. Там вона має намір передати клопотання з проханням дати дозвіл на поїздку до Брюсселя.

Про це лідерка "Батьківщини" повідомила під час прес-конференції, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Сьогодні я зустрічалася з президентом Европейської народної партії Вільфредом Мартінсом. Він передав мені запрошення відвідати саміт партії. На ньому будуть присутні лідери провідних країн Європейського союзу", - зазначила вона.

Тимошенко сподівається, що її прохання дати дозвіл на поїздку до Брюсселя буде задоволене.

"Генпрокуратура від початку була не проти того, щоб я поїхала до Брюсселя. Але на Банковій категорично заборонили відпускати мене. Я думаю, що після того, як Віктор Янукович публічно визнав, що не відмовив мені у поїздці до Брюсселя, це була помилка. Його специфічний родич Пшонка не буде заперечувати проти моєї поїздки", - наголосила вона.

"Я думаю, що під час саміту матиму розгорнутий виступ. Я обов'язково буду говорити про те, що Україна є ключовою країною пострадянського простору, яка може зробити правильні кроки і продемонструвати, що демократію можна будувати, свободу можна будувати. Варто поборотися за те, щоб Україну не зробили ауйтсайдером усіх європейських процесів", - резюмувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко упевнена: Пшонка дасть добро на її поїздку до Брюсселя ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі