вівторок, 15 лютого 2011 14:03

Тимошенко натякнула, що Януковичу залишилося недовго володарювати

Тимошенко натякнула, що Януковичу залишилося недовго володарювати

Владі, заснованій на фальсифікації та примусі рано чи пізно приходить кінець.

Про це написала екс-прем'єр Юлія Тимошенко у колонці на Українській правді, коментуючи відставку екс-президента Єгипту Хосні Мубарака.

"Як говорить одне єгипетське прислів'я: перша крапля дощу може бути початком цілої повені. Він не розгледів цієї краплі. І програв. В Мубараку останніх днів ми можемо побачити долю всіх диктаторів світу. Яким би ти не видавався собі сильним та незламним сьогодні, завтра – ти слабкий, немічний і нікому не потрібний. Бо владі, заснованій на фальсифікаціях та примусі рано чи пізно приходить кінець", - зауважила екс-прем'єр.

"Розсипаються вщент непорушні кам'яні мури. І проклинає тебе народ, який ще вчора вдягав у рушники твої портрети. І дула танків вірної та відданої армії поволі розвертаються у бік президентської адміністрації і соратники, які ще вчора казали, що ти найсильніший говорять, що треба тікати. І руки, які вчора кидали тобі квіти, готові жбурнути в твій бік каменюку, видряпану на площі Тахрір", - додала вона.

Тимошенко зазначила, що люди, "які мають Інтернет та супутникову антену здатні все менше прощати диктатурі".

"Зараз цей ліміт диктаторів значно звузився. І каталізатором може стати що завгодно: репресивний податковий кодекс, вкрадене Міжгір'я, брутальні дії міліції чи годинно-кілометрові пробки на Подолі у час виїзду диктатора на роботу...Сьогодні ж доведено, що народ перемагає тоді, коли піднімається з колін. Тоді, коли хоче перемогти. І це ще одне непорушне правило, яке діє і на берегах Нілу і на схилах Дніпра.", - підкреслила екс-прем'єр.

"Минулого тижня Віктор Янукович, спілкуючись з журналістами, запитав: хіба я схожий на людину, яка чогось боїться?... Ту ж саму фразу сказав і Мубарак два тижні тому..."

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко натякнула, що Януковичу залишилося недовго володарювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

125

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі