пʼятниця, 06 травня 2011 14:37

Тимошенко поклала квіти вдячності Альоші

Тимошенко поклала квіти вдячності Альоші

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко переконана, що перемога, здобута у Другій світовій війні, ніколи не втратить своєї цінності для країни та українських громадян. У Сумах політик поклала квіти до пам'ятника воїну Альоші.

Як повідомила прес-служба БЮТ, Тимошенко, зокрема, зазначила, що ветерани Великої Вітчизняної війни є носіями тієї доблесті, яку українці, як нащадки, мають зберегти.

"Ми їх безмежно любимо, ми їм безмежно вдячні. Ми ніколи в житті не забудемо і нікому не дамо забути та не дозволимо це свято якось так, за подіями, приховати. Нікому не дозволимо", - запевнила політик під час зустрічі з ветеранами Сумської області.

Лідер партії "Батьківщина" оцінює подвиг тодішніх солдат як найвищий результат, якого досягнув народ в минулому столітті.

"Я знаю, що у вас сьогодні болить серце за всіх і за все. Я знаю, що ви не байдужі, що ви все пропускаєте через свої власні почуття. Я знаю, що ви не задоволені тим, що відбувається в країні, тому що ви хочете справедливості... Я знаю, що у вас сьогодні серце болить за те, що влада не приділяє стільки, як треба, уваги ветеранам війни та дітям війни. Але це не означає, що всі такі, як влада", - наголосила Тимошенко.

Опозиціонерка подарувала кожному ветерану тюльпани, які, на її думку, завжди символізували перемогу. Пізніше разом з ветеранами Юлія Тимошенко поклала квіти до пам'ятника воїну Альоші у Сумах.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поклала квіти вдячності Альоші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі