пʼятниця, 06 жовтня 2006 20:23

Тимошенко подарує Кушнарьову ще й сукню і туфлі

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко подарує заступнику керівника фракції Партії регіонів Євгену Кушнарьову сукню та туфлі зі свого особистого гардеробу.

- Тимошенко взяла на себе зобов"язання підібрати спеціально для Кушнарьова під намисто сукню та туфлі зі свого особистого гардеробу, - повідомили у прес-службі БЮТ.

- Носіть на здоров"я, пане Євгене! Сподіваймося новий "прикид" сподобається вашому шефу - Віктору Януковичу, - зазначається у повідомленні прес-служби.

Як повідомлялося, сьогодні у сесійній залі ВР виникла суперечка між депутатами Кушнарьовим і Тимошенко щодо відміни депутатських пільг.

Виступаючи з парламентської трибуни, "регіонал", зазначив: "Шановна, Юліє Володимирівно, та одної перлини з намиста на вашій шиї достатньо для того, щоб середньостатистична українська сім"я жила 5 років".

У свою чергу лідер БЮТ зазначила, що це біжутерія, і вона немає ніякої цінності. Депутат передала своє намисто журналістам для проведення експертизи, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко подарує Кушнарьову ще й сукню і туфлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі