вівторок, 25 січня 2011 10:28

Тимошенко назвала об'єднання опозиції маніпулятивною технологією влади

Тимошенко назвала об'єднання опозиції маніпулятивною технологією влади

Лідер опозиції Юлія Тимошенко називає маніпулятивною технологією влади заяви про об'єднання опозиції.

Про це вона сказала в інтерв'ю сайту Головне.

"Ще одна з маніпулятивних технологій, яку зараз нав'язують суспільству, це питання - а чому ж опозиція не об'єднується? По-перше, справжня демократія - це справжня конкуренція. Чим більше гравців, тим у людей більший вибір. Тому не потрібно боятися багатопартійної системи. Двопартійна система значно обмежує людей у можливості вибору і значно обмежує зростання молодих партій та молодих лідерів", - заявила вона.

Крім того, за словами Тимошенко влада створила "фальшиву опозицію".

"А хто ж є опозицією в дійсності? За допомогою маніпулятивних технологій олігархічні клани, тобто нинішня влада, видають за опозицію зовсім не опозиційні політичні сили. Фальшиву опозицію фінансують, вона існує в рамках спеціальних домовленостей, у неї є право "лаяти господаря". Все це в комплексі створює ілюзію наявності кількох опозиційних партій. Вимога об'єднатися, яка озвучується публічно, по суті веде в глухий кут, з якого немає виходу", - додала вона.

"Всі хто хотіли, вже приєдналися. Потрібно не політиків об'єднувати, які, вибачте, їдять з різних корит, де кожне корито, поставлене перед політиком, не безкоштовне і існує в комплексі з низкою зобов'язань. Потрібно об'єднувати народ - ось у чому суть!", - резюмувала лідер партії "Батьківщина".

Раніше "Фронт змін", партії "Собор", Європейської партії та партія "Громадянська позиція" заявили про початок перемовин про об'єднання в одну партію. В той же час, як зазначають представники цих політичних сил говорити про конкретні результати зарано. Пізніше до перемовин приєднався голова ради НБУ Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала об'єднання опозиції маніпулятивною технологією влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі