понеділок, 24 січня 2011 16:38

Янукович хоче зробити опозицію ручною - Тимошенко

Янукович хоче зробити опозицію ручною - Тимошенко

Лідер опозиції Юлія Тимошенко переконана, що президент Віктор Янукович хоче "приватизувати опозицію та створити ручне об'єднання" за прикладом Росії.

Про це вона сказала в інтерв'ю Файненшнел Таймс Дойчланд, повідомляє сайт екс-прем'єра.

Водночас, лідер партії "Батьківщина" наголошує, що "українці – свободолюбивий народ, і він неодноразово доводив це протягом своєї історії".

"Тому влада так і тисне на опозицію та інакомислячих", - переконана Тимошенко.

"Україна повинна повернутись до демократії, саме за це я боротимусь", - запевнила вона, висловивши сподівання на підтримку міжнародної спільноти.

Тимошенко також переконана, що розслідування які розпочаті проти її уряду нова влада ні до чого не призвели.

"Єдине, що з'ясувалось, це те, що в Україні сьогодні існують некорумповані політики. Як прем'єр-міністр я ніколи не порушувала закон", - запевнила екс-прем'єр.

Вона також заявила, що головною реформою нинішньої влади є корупція.

"Корупція виставляється чинною владою як реформа...Такі престижні проекти, як Євро-2012, сьогодні служать для відмивання грошей", - заявила Тимошенко, додавши, що без конкурсу було залучено третього генпідрядника, до якого мають відношення члени Кабміну.

Вона також зазначає, що, за Конституцією, у березні цього року мали б відбутися парламентські вибори – однак найімовірніше, що вони відбудуться восени 2012 року, якщо взагалі відбудуться.

"Янукович знає, що він більше не переможе на вільних виборах", - вважає Тимошенко.

Раніше повідомлялося, що на початку лютого парламент може ухвалити рішення про проведення парламентських виборів у 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче зробити опозицію ручною - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі