вівторок, 24 травня 2011 11:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко можуть затримати після допиту у Генпрокуратурі

Тимошенко можуть затримати після допиту у Генпрокуратурі

Прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко не виключають, що екс-прем'єра спробують таємно вивезти з будівлі Головного слідчого управління Генпрокуратури.

"У дворі "автозак" і ще якась машина. Вони хочуть її вивезти", - сказав один з прихильників екс-прем'єра кореспонденту Gazeta.ua.

Після того як Тимошенко зайшла до будівлі на дворі залишилося близько 20 її постійних прихильників. За 5 хвилин між ними пронеслася чутка, що до чорного ходу під'їхала якась машина. Люди з прапорами рушили в обхід будівлі Головного слідчого управління Генпрокуратури.

Вони лізли на високий паркан та автоматичні ворота, вигукуючи "Свободу Юлі".

Після цього мітингувальники перехрестили ворота і прочитали "Отче наш". Співали гімн "Ще не вмерла Україна" та пісню "Червона калина"

Потім вони стали з прапорами "Батьківщини", тримаючись за лікті перед виїзними воротами чорного ходу ГПУ, та продовжили співати і стукати у ворота.

У свою чергу, прес-секретар екс-прем'єра Марина Сорока повідомила, що біля будівлі Головного слідчого управління Генпрокуратури посилено заходи безпеки.

"Сьогодні в ГПУ посилені заходи безпеки. Мене особисто та охорону Юлії Володимирівни попросили вийти, хоча, зазвичай, ми знаходимося поруч з нею. Нас попросили залишити територію Генпрокуратури, пояснивши, що там проводять слідчі дії. Коридор біля кабінету, де проводять допити Юлії Володимирівни, посилено охороняють. Я не знаю, чим викликаний посилений режим охорони", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко можуть затримати після допиту у Генпрокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі