понеділок, 14 травня 2012 14:41

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко почуває себе краще і навіть трохи набрала вагу - лікар

Тимошенко почуває себе краще і навіть трохи набрала вагу - лікар
"Юлія Тимошенко поступово входить в нормальний ритм харчування". Фото: www.chas.cv.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКБ № 5 в Харкові, поступово входить у нормальний ритм харчування і трохи додала у вазі, заявляє заступник міністра охорони здоров'я України Олександр Толстанов.

"За три дні є незначна надбавка у вазі. Пацієнтка зважується сама і з її слів ми це контролюємо. Є стабільні показники артеріального тиску і пульсу, які відповідають нормі. Зникла сухість у роті. Пацієнтка дотримується рекомендованої лікарем і нашим професором гастроентерології схеми лікувального харчування, тобто, поступового входження в нормальний ритм харчування", - сказав Толстанов в понеділок на брифінгу біля ЦКБ № 5.

Він також зазначив, що медикаментозне лікування у повному обсязі ще не розпочато.

"Потрібен час, щоб пройшло відновлення шлунково-кишкового тракту", - підкреслив Толстанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко на 20-му дні припинила голодування

У той же час, за його словами, Тимошенко проходить курс процедур, перелік яких розширюється з кожним днем.

Екс-прем'єр Тимошенко оголосила голодування після примусової госпіталізації 20 квітня. Після цього багато прихильників Тимошенко в різних містах України на знак солідарності також відмовилися від їжі. 9 травня лікуючий лікар екс-прем'єра Лутц Хармс оголосив, що Тимошенко погодилася припинити голодування і почати лікування.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко почуває себе краще і навіть трохи набрала вагу - лікар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі