пʼятниця, 18 грудня 2020 16:11

Татарову повідомили про підозру

Татарову повідомили про підозру
Президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника ОП у серпні. Фото: liga.net

Заступнику керівника Офіса президента Олегу Татарову повідомили про підозру. Про це заявило Національне антикорупційне бюро.

18 грудня це зробили детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП. Підозра - вчинення злочину, передбаченого статтею Кримінального кодексу "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

За даними слідства, заступник керівника ОП, у минулому — топпосадовець державної компанії "Укрбуд" — може бути причетним до надання хабаря за видачу недостовірного письмового висновку судового експерта у справі про заволодіння 81 млн грн Національної гвардії.

Татаров є 3-м підозрюваним у вчиненні цього злочину. Окрім нього, у справі підозрюються заступник директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, колишній народний депутат та ексвласник "Укрбуд Девелопмент" Максим Микитась.

Татарову повідомили про підозру в Офісі президента, пише "Українська правда"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микитась вийшов із СІЗО

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника ОП у серпні.

Татаров під час Революції гідності був заступником начальника Головного слідчого управління МВС. Заявляв, що міліція не застосовувала зброї, а майданівці самі стріляли у своїх. Був адвокатом колишнього заступника Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова, ексрегіонала Вадима Новинського.

На початку грудня ЗМІ повідомляли, що НАБУ і САП підготували підозру Татарову, але генпрокурорка Ірина Венедіктова відсторонила 4 прокурорів, які вели справу.

Зараз ви читаєте новину «Татарову повідомили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі