вівторок, 17 травня 2022 22:12

Танки, бронемашини, авіація, ракети - Резніков сказав, на яку зброю розраховує Україна

Танки, бронемашини, авіація, ракети - Резніков сказав, на яку зброю розраховує Україна
Міністр оборони України Олексій Резніков: "Ми прагнемо зберегти життя наших людей". Фото: eastnews.ua

Україні потрібна зброя, здатна вражати противника на далеких дистанціях.

"Ми дуже зацікавлені в отриманні міжнародної допомоги, купівлі зброї максимально швидко і в потрібних кількостях. Нам потрібні танки, бронемашини, засоби ураження на довгих дистанціях (MLRS, важка артилерія, Авіація, ракети). Ми прагнемо зберегти життя наших людей", - написав міністр оборони України Олексій Резніков у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія готується до довготривалої війни" - Резніков

Україна прагне перемогти ворога і звільнити захоплені території в найкоротші терміни, зазначив міністр оборони.

"Війна руйнує українську економіку. З кожним днем збільшується потреба в ресурсах для відновлення. Затягування війни тягне за собою ризик глобальної продовольчої кризи, а також чергової міграційної кризи", - підкреслив Резніков.

Сенат Сполучених штатів Америки схвалив пакет допомоги Україні в розмірі $40 млрд. Це рішення підтримали більшістю голосів під час процедурного голосування в понеділок, 16 травня.

Крім того, Україна у війні з Росією успішно використовує 74 із 90 наданих Сполученими Штатами Америки гаубичних артилерійських гармат.

Зараз ви читаєте новину «Танки, бронемашини, авіація, ракети - Резніков сказав, на яку зброю розраховує Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі