вівторок, 14 вересня 2021 02:26

"Такий я вже є, змінюватися не буду". Разумков прокоментував чутки навколо себе

"Такий я вже є, змінюватися не буду". Разумков прокоментував чутки навколо себе
Фото: Апостроф

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков спростував чутки про своє відкликання з посади.

Про це він сказав в ефірі ток-шоу "Свобода слова на ICTV".

"Усунути або відкликати з посади мене може лише Верховна Рада. Там є окрема процедура. Станом на сьогодні вона не запущена. Ніхто з народних депутатів не звертався з пропозицією про моє відкликання. Я розумію, що принципові позиції не завжди всім подобаються, але такий я вже є, змінюватися теж не буду", - сказав Разумков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разумков вдруге захворів на коронавірус

На запитання, хто наразі виконує функції голови ВР, доки спікер на самоізоляції, Разумков пояснив: "Я виконую функції голови Верховної Ради, поки мені доручила це робити Верховна Рада України. Я дійсно на самоізоляції поки що вимушеній. Але весь функціонал, який з цим пов'язаний, я можу виконувати, стан здоров'я дозволяє. Я розумію, що, мабуть, комусь хотілося б приміряти крісло голови Верховної Ради, але, на жаль для них, я себе більш ніж добре почуваю".

У червні ЗМІ повідомляли, що президент Володимир Зеленський і голова Верховної Ради Дмитро Разумков майже не спілкуються.

Нібито вони уникають близьких контактів і тримаються на відстані. На фракційні наради приходять окремо.

Зараз ви читаєте новину «"Такий я вже є, змінюватися не буду". Разумков прокоментував чутки навколо себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі