субота, 29 березня 2014 13:41

Свободівський танк готовий проїхатися по Красній площі - Тягнибок

Свободівський танк готовий проїхатися по Красній площі - Тягнибок
Олег Тягнибок Фото: 24daily.net

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час виступу на партійному з'їзді порівняв свою політсилу з танком, який не боїться бруду. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Час від часу ми порівнювали себе з якимись військовими асоціаціями. Пам'ятаєте півтора роки тому нам говорили, що "Свобода" є спецназом опозиції. Ми прийшли в парламент і виконали функцію цього спецназу. Потім навіть коли нас посадили на гальорку, "Свобода" своєю правильною опозиційною діяльністю встановила планку, якою повинна бути опозиція", - розповів він.

За його словами, "свободівці" не давали іншим опозиційним силам сходити з цього шляху.

"Нас навіть почали називати заградотрядом опозиції. Скільки бруду на нас вилилося протягом останнього часу. Стільки болота викинули на "Свободу", але тепер ми є танком, а танки бруду не бояться. Давайте, щоб наш свободівський танк вже дуже швидко рейзував по Красній площі", - закликав делегатів з'їзду Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Свободівський танк готовий проїхатися по Красній площі - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі