середа, 05 травня 2010 14:15

Стецьків порадив Томенку добровільно піти у відставку

Стецьків порадив Томенку добровільно піти у відставку

"Нунсівець" Тарас Стецьків порадив Миколі Томенку самому подати у відставку з посади віце-спікера.

Про це він сказав Gazeta.ua, коментуючи інформацію про можливе призначення "нунсівця" Юрія Костенка на місце Томенка у разі його звільнення.

"Якщо Костенко готовий йти віце-спікером в Раду, то нехай собі йде. На мою думку, Томенку самому потрібно подати у відставку. Тому що у них (у влади) більшість і вони можуть зробити будь-що", - сказав Стецьків.

На зауваження "регіонала" Вадима Колесніченка про те, що кандидатуру віце-спікера відкликає і подає опозиція Стецьків заявив: "Я пропоную Колесніченку самому висунутися на місце Томенка. Нехай суспільство побачить, яке бандитське звіряче обличчя прийшло до влади".

"Наша основна робота поза парламентом, - зазначив "нунсівець". - Після того що сталося в Раді у вівторок (27 квітня у Раді сталася сутичка між представниками більшості та опозиції, в результаті якої найбільше постраждали "нунсівці"), примирення є неможливим".

Нагадаємо, що в ЗМІ з"явилася інформація про те, що вівторок, 11 травня, коаліція розгляне питання про звільнення з посади заступника голови ВР Миколи Томенка та призначення на цю посаду "представника більш лояльної та конструктивної опозиції". Зокрема, на цю посаду розглядається кандидатура члена фракції НУ-НС Юрія Костенка.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків порадив Томенку добровільно піти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі