пʼятниця, 25 травня 2012 18:10

"Шокує і лякає той факт, що Україну ми змушені захищати бійкою" - "бютівець"

"Шокує і лякає той факт, що Україну ми змушені захищати бійкою" - "бютівець"
Сергій Пашинський: "мовний" закон - це особиста провокація Януковича. Фото: ukr.obozrevatel.com

Намагання ухвалити "мовний" закон — це особиста провокація президента Віктора Януковича.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "БЮТ-Батьківщини" Сергій Пашинський.

Відповідаючи на запитання, чи задоволений він, що опозиції все ж вдалося не допустити ухвалення цього закону, нардеп наголосив: "Сказати, що я задоволений чи не задоволений, коли мій колега, мій соратник генерал-полковник лежить в лікарні у надзвичайно важкому стані - важко. Жодного задоволення бути не може, коли є особиста людська трагедія".

Пашинський обурений тим, що влада провокує такими питаннями суспільство, бо в неї немає більше нічого, що можна пред'явити своїм виборцям.

"Взагалі, шокує і лякає той факт, що українську державність ми змушені захищати таким чином. Наче б то питання давно вирішено: ми прийняли Конституцію, у нас є громадська думка, є вже бачення створення національної держави. І Янукович і його "шайка", розуміють, що вони повністю програли виборчу кампанію, розуміють, що їм немає що пред'явити своїм виборцям, тому що два з половиною роки брехні, демагогії, корупції і злочинів - це все що вони можуть пред'явити, - підкреслив "бютівець". - І тому вони знову вкидають в інформаційний простір ці теми, які ведуть до розбрату".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти труп! Тобі залишилось жити два дні!" - Колесніченко розповів про своє побиття

Народний депутат переконаний, що "мовна" тема є надуманою і жодних проблем з використанням російської в Україні немає: "У нас що, є проблема комунікації когось з кимось? У нас що, російська мова заборонена на радіо і на телебаченні? Ні. Але ж це треба спеціально спровокувати конфлікт, це димова завіса, яка прикриває повністю провал справжньої соціально-економічної політики Януковича".

Пашинський наголосив: "Янукович іде вибори з лозунгом "Покращення життя вже сьогодні". За два з половиною роки ми зрозуміли, що покращення життя стосується самого Януковича та членів його найближчого кримінального оточення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про мови написали заради бійки і щоб потріпати нерви - Мирослав Попович

Саме тому, на переконання нардепа, подібні теми закидаються в суспільство, щоб відволікти увагу виборців.

"Ми зобов'язані були реагувати так, як ми реагували, - прокоментував він вчорашню бійку у Верховній Раді. - І будемо так реагувати. Але це особиста провокація президента України Януковича".

"Наша позиція зрозуміла: ми вважаємо, що введення цього закону — це злочин. І ми цей злочин любими методами, доступними нам, будемо зупиняти", - підкреслив "бютівець".

Говорячи про бійку у парламенті, Пашинський наголосив: "Що я буду розповідати? Про вираз обличчя тих людей, яким начебто народ дав мандати Верховної Ради від Партії регіонів? Це все сумно. Мені дуже соромно, що ці люди називають себе депутатами Верховної Ради України. Вони не повинні мати відношення ані до України, ані до парламенту".

Зараз ви читаєте новину «"Шокує і лякає той факт, що Україну ми змушені захищати бійкою" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі