пʼятниця, 08 грудня 2023 11:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Шойгу вже бачить себе на троні Путіна - військовий експерт

Шойгу вже бачить себе на троні Путіна - військовий експерт
Шойгу може стати для Путіна небезпечнішим, ніж колись був Пригожин. Фото: eastnews.ua

Міністр оборони Сергій Шойгу вже давно "бачить себе на троні" російського диктатора Володимира Путіна.

Очільник оборонного відомства РФ стає для Путіна навіть небезпечнішим, ніж був свого часу ватажок найманців приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин, вважає військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

"У Шойгу є амбіції. Він себе бачить на російському троні замість Путіна. І ці амбіції проявлялися ще до повномасштабного вторгнення в Україну, коли Шойгу мало не в ультимативному характері для себе вибив місце номер один у партії "Єдина Росія", - заявив експерт в ефірі телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США назвали умову вступу у війну проти Росії

До складу російського Міноборони входять різні силові структури.

"Ще під час минулих виборів вони створювали власні навколополітичні сили та намагалися вибитися. Шойгу на сьогодні стає все більш небезпечним для Путіна. Навіть більш небезпечним, ніж був Пригожин, який балансував і створював", - наголосив Коваленко.

Чинний глава РФ Володимир Путін ухвалив рішення брати участь у президентських виборах. Його радники зараз готуються до кампанії та виборів.

Анонімне іноземне джерело повідомило, що Путін ухвалив рішення нещодавно і незабаром про це оголосять публічно.

Наприкінці жовтня міністр оборони РФ Шойгу виступив з непритаманною для його посади заявою та сказав, що Росія готова до "постконфліктних дискусій щодо України" та подальшого співіснування з Заходом.

Зараз ви читаєте новину «Шойгу вже бачить себе на троні Путіна - військовий експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі