середа, 29 серпня 2012 13:41

Сьогодні в Україні завершилося формування тоталітарної держави - Власенко

Сьогодні в Україні завершилося формування тоталітарної держави - Власенко
Сергій Власенко. Фото: news.intv.ua

Сьогодні в Україні завершилося формування тоталітарної держави. Так в інтерв'ю журналістам сказав адвокат екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко, коментуючи рішення Вищого спеціалізованого суду.

"Сьогодні громадянин Янукович повністю продемонстрував, що йому абсолютно наплювати в Україні на все. Зокрема на права громадян і на закон. Всі розуміють, що сьогодні оголошувалось не рішення цього суду, це було рішення Віктора Януковича — тримати Юлію Тимошенко, свого головного політичного опонента, за ґратами стільки, скільки це буде можливо, без будь-якого сенсу та пояснень", — зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко "під прицілом": його телефон прослуховується, а пошта зламується

За словами адвоката, ні у кого не було сумніву у тому, що події у Печерському суді не мають нічого спільного із законами та мораллю.

"А ті троє людей, виконуючи вказівку Януковича, назвали те, що відбувалося у суді ідеальним правосуддям. Такого ідеального правосуддя хоче Янукович для України", — пояснив Сергій Власенко.

Політик нагадав, що, виступаючи на День Незалежності, президент просив припинити тиск на громадян та бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада зобов'язана буде виконати рішення Євросуду щодо Тимошенко, бо інакше - ізоляція" - експерт

"Це було звернення канібала до самого себе із закликом стати вегетаріанцем. Віктор Янукович сьогодні — всеукраїнський канібал", - зауважив "бютівець".

У свою чергу захисник та донька екс-прем'єра Євгенія Тимошенко заявила, що сьогоднішнє рішення суду ще раз доводить, що в Україні починається диктатура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада займається катуванням та "полюванням на відьом"

"Ми не зупиняємося в боротьбі, за кілька днів ми відправляємо запит до Європейського суду про те, що ми позбавлені справедливості. Цим сьогоднішнім рішенням ми можемо пересвідчитись, що більш ніхто в Україні не зможе отримати правильне рішення, бо це буде контролюватися диктатором Януковичем", — додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Україні завершилося формування тоталітарної держави - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі