середа, 03 квітня 2013 09:09

Спецтема: Луценко за ґратами

Сьогодні суд по Луценку продовжить розгляд касаційних скарг

Сьогодні суд по Луценку продовжить розгляд касаційних скарг
Юрій Луценко. Фото: radiosvoboda.org

Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс розгляд касаційних скарг на вирок екс-міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку на 10:00 3 квітня. Про це повідомив головуючий суддя Сергій Слинько.

Учора Юрій Луценко встиг надати тільки частину пояснень щодо касаційних скарг. Головуючий суддя запевнив екс-міністра, що він  зможе продовжити свій виступ 3 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилюк пояснив, чого опозиція не підтримала ідею "Спільної справи"

Як повідомлялося, адвокат Олексій Баганець вважає, що сьогодні Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ не ухвалить рішення по касаціях на вирок екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку.
Він пояснив, що до перерви у слуханні справи тільки він із п'яти захисників наддав свої пояснення щодо поданих касаційних скарг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позафракційні не знають як голосувати?

Нагадаємо, Юрія Луценка доставили з Менської колонії до Києва на засідання Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні суд по Луценку продовжить розгляд касаційних скарг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі