неділя, 24 квітня 2022 09:13

Спецтема: Війна Росії проти України

"Сьогодні ми не у світлих одежах, але на світлому боці" - Зеленський привітав українців із Великоднем

"Сьогодні ми не у світлих одежах, але на світлому боці" - Зеленський привітав українців із Великоднем
Президент України Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав християн східного обряду з Великоднем.

Зеленський звернувся до українців із Великого Софійського собору. Відео оприлюднив у Telegram.

"Сьогодні всі ми віримо в нову перемогу України. І всі ми впевнені, що нас не знищить жодна орда й жодна нечисть. Ми долаємо темні часи. І в цей світлий день я і більшість із нас - не у світлих одежах, але ми боремося за світлу ідею. Ми на світлому боці. І на нашому боці правда, люди, Господь і вище небесне сяйво", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровщині у Великодну ніч

Зеленський закликав співвітчизників берегти себе, своїх близьких та Україну.

"На Великдень ми просимо в Бога великої благодаті, щоб здійснилася наша велика мрія - це ще один великий день, день, коли в Україні настане великий мир. А з ним - вічна злагода й процвітання. З вірою та впевненістю в це я вітаю всіх вас зі святом Великодня. Бережіть себе. Бережіть своїх близьких. Бережіть Україну! Христос воскрес! Воістину воскрес!", - привітав глава держави.

Володимир Зеленський звернувся до українців у Великодню ніч. Глава держави розповів, що напередодні свята Росія завдала чергового ракетного удару по Одесі. Унаслідок чого загинули восьмеро людей. Також відомо про 18 постраждалих. Президент наголосив: це - звичайні мирні люди, а серед убитих - 3-місячна дівчинка. Вбивати дітей - це, схоже, нова національна ідея Росії, заявив Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні ми не у світлих одежах, але на світлому боці" - Зеленський привітав українців із Великоднем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі