середа, 25 грудня 2013 13:40

Соціологи розказали, кому з українських політиків довіряють найбільше

Соціологи розказали, кому з українських політиків довіряють найбільше
Арсеній Яценюк і Петро Порошенко. Фото: ru.tsn.ua

Найвищим довірою українців серед політиків на сьогодні користуються Віталій Кличко, Петро Порошенко і Арсеній Яценюк.

Про це свідчать результатами дослідження Центру соціологічних і маркетингових досліджень "Социс" і соціологічної групи "Рейтинг".

Згідно з даними дослідження Кличку в тій чи іншій мірі довіряють 45,7%, Порошенку - 38,2%, а Яценюку - 36,1% опитаних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У побитті Чорновол винна опозиція - "регіоналка"

Колишньому прем'єру України Юлії Тимошенко швидше довіряють 32,4% респондентів, лідеру ВО "Свобода" Олегу Тягнибоку - 30,9 %. Президенту України Віктору Януковичу в тій чи іншій мірі довіряє 27,3 % опитаних, у той же час швидше не довіряють - майже 70%.

В п'ятірку "лідерів" антидовіри, згідно з даними соціологів, увійшли лідер Компартії України Петро Симоненко (74,5 %), що вийшла з парламентської фракції Партії регіонів Інна Богословська (73,3 %), прем'єр-міністр України Микола Азаров (72,7 %), лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук ( 70,6 %), позафракційний парламентарій Олег Ляшко ( 69,8 %).

Дослідження проводилося в період 7-17 грудня поточного року, опитано 3200 респондентів старше 18 років у всіх регіонах країни. Статистична похибка - не більше 1,8 %.

Зараз ви читаєте новину «Соціологи розказали, кому з українських політиків довіряють найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі