четвер, 28 березня 2013 10:15

Спецтема: Снігова пастка

Сніг у Києві прибирали оперативно, продуктів у магазинах було вдосталь - голова Дарниці

Сніг у Києві прибирали оперативно, продуктів у магазинах було вдосталь - голова Дарниці
Чиновник зазначив, що під час негоди в Києві не було проблем із хлібом... Фото: podrobnosti.ua

Під час негоди у Києві сніг прибирали оперативно, а в магазинах було вдосталь продуктів.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав голова Дарницької районної державної адміністрації Сергій Вітковський.

"У нас працювали всі підприємства. Ми забезпечили своєчасний під'їзд до медичних закладів і закладів торгівлі. У магазинах було достатньо продуктів. Правда, коли почався снігопад, фури не змогли заїхати у Київ. У нас на Бориспільській трасі стояли 154 фури, у тому числі з продуктами для киян. Спільними зусиллями у неділю всього за 45 хвилин ми запустили ці 154 фури у місто", - сказав він.

Вітковський наголосив, що керівництво району забезпечило людей молочними продуктами, бо має угоду з Яготинським районом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пусті полиці супермаркетів: Дефіцит скоро мине, але молоко подорожчає

Чиновник зазначив, що не було проблем із хлібом, адже Київський хлібокомбінат, який розташований на території Дарницького району, "працював ритмічно".

"Оцінку поставлять наші люди, але скажу тільки: у нас у районі 380 тисяч людей, а до кол-центру в ці дні звернулися лише 134 людини щодо незадовільного очищення району від снігу. От і робіть висновки", - зауважив він.

Вітковський сказав, що не розуміє незадоволення людей прибиранням снігу в місті. Він також запевнив, що із проблемою підтоплення у Києві легко впораються.

Зараз ви читаєте новину «Сніг у Києві прибирали оперативно, продуктів у магазинах було вдосталь - голова Дарниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі