понеділок, 25 березня 2013 19:04

Київські магазини отримали 501 тонну хліба, проблема відсутня - Кабмін

Київські магазини отримали 501 тонну хліба, проблема відсутня - Кабмін
Фото: gazeta.ua

Ситуація із забезпеченням жителів Києва продуктами харчування абсолютно стабілізована і на контролі, проблеми відсутні.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, про це заявив начальник управління торгівлі та побуту Станіслав Голубов.  За його даними, станом на 15:00 київські магазини повністю отримали замовлення на хліб, який збільшено з 348,2 тонн до 501 тонни на добу.

За даними Голубова, подвоїли випічку хліба приватні пекарні та великі торгові заклади. Також відновилося нормальне постачання магазинів й іншими продуктами, зокрема, молочними.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пусті полиці супермаркетів: Дефіцит скоро мине, але молоко подорожчає

"Скажу більше - великі супермаркети мають на своїх складах 6-8-денний запас продуктів, тому серйозних проблем, якщо не вважати хлібобулочні вироби, і не виникало. Ніяких причин для ажіотажу немає", - сказав Голубов.

Нагадаємо, за минулі дві доби в Києві в результаті сильного снігопаду випало понад 40 млн. тонн снігу. У місті паралізована робота громадського транспорту, за рідкісним винятком ходять деякі автобуси, в штатному режимі працює метро. У столиці введено режим надзвичайної ситуації, утруднена доставка в магазини продуктів першої необхідності. В магазинах і супермаркетах столиці зник хліб.

Зараз ви читаєте новину «Київські магазини отримали 501 тонну хліба, проблема відсутня - Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі