понеділок, 25 березня 2013 17:10

Киян попросили не ховати своїх родичів, поки місто не розчистять від снігу

Киян попросили не ховати своїх родичів, поки місто не розчистять від снігу
Фото: NEWSru.ua

Через сильні снігопади у Києві і колосальні затори на дорогах комунальний транспорт, який забезпечує ритуальні послуги, зможе відновити свою роботу у повному обсязі лише до вівторка, 26 березня. Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Олександра Мазурчака.

За словами чиновника, поховання проводилися в суботу і в неділю на всіх кладовищах столиці, крім Північного, на якому здійснюють щонайменше 40% поховань. Така ситуація склалася через багатокілометрові затори, що паралізували рух на трасі Київ - Житомир. Мазурчак зазначив, що на даний момент влада робить все можливе для того, щоб розвантажити житомирський напрямок від фур, які є головною причиною заторів.

"Зараз їм дали можливість проїхати через місто. Ділянку в 40 кілометрів потрібно не тільки розвантажити, а й очистити, а також розчистити під'їзні шляхи до кладовища, до якого зараз не може дістатися техніка. Тому ми звертаємося до родичів померлих з проханням поставитися з розумінням до проблеми, яка буде вирішена до вівторка", - заявив Мазурчак.

На даний момент на інших міських цвинтарях нічого не перешкоджає проведенню поховань. Зазначимо, що, за офіційною статистикою, в столиці за день помирає від 20 до 60 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Киян попросили не ховати своїх родичів, поки місто не розчистять від снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі