вівторок, 02 березня 2021 13:23

Шкарлета у Раді потролили букетом квітів
3

У день, коли у Верховній Раді запрацювала сенсорна кнопка, міністру освіти і науки Сергію Шкарлету надіслали квіти з щирою подякою за розвиток парламентаризму в Україні.

Букет з відповідним підписом для міністра підготувала народна депутатка від "Голосу" Інна Совсун.

"Якби не недолуге та сфальшоване голосування за його кандидатуру на посаду міністра, ми б ще довго чекали, доки в Раді запрацює сенсорна кнопка. Також в залі встановили камери, щоб точно вже гарантувати, що кнопкодавства більше не буде.

Ми чесно визнаємо заслуги людей. Дякуємо, Сергію.

Саме завдяки голосуванню за кандидатуру Шкарлета у Верховній Раді нарешті запрацює голосування сенсорною кнопкою", - написала депутатка у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працює сенсорна кнопка

17 грудня Верховна Рада призначила Сергія Шкарлета міністром освіти і науки. За його кандидатуру проголосували "Слуга народу" й ОПЗЖ. Табло показало 226 "за" — мінімальна кількість, необхідна для ухвалення рішення.

"Голос" і "Європейська солідарність" попросили перерву, щоб переконати голову ВР Дмитра Разумкова та голів фракцій переголосувати питання призначення.

Офіс генерального прокурора відкрив кримінальне провадження щодо кнопкодавства під час призначення Шкарлета.

Зараз ви читаєте новину «Шкарлета у Раді потролили букетом квітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі