понеділок, 05 липня 2021 20:02

Шкарлет дав кандидата наук "головному охоронцю" Медведчука

Шкарлет дав кандидата наук "головному охоронцю" Медведчука
До депутатства Чорний очолював фірму - охорону Медведчука. Фото: Facebook-сторінка Чорного.

Міністерство освіти і науки, яке очолює Сергій Шкарлет, присвоїло ступінь кандидата наук нардепу від прокремлівської ОПЗЖ Віктору Чорному. Про це у Facebook повідомив журналіст Данило Мокрик.

"Віват Академія, коротше. Кандидата Чорному присвоєно наказом МОН від 29 червня № 735. Поки ми дивилися футбол", - пише журналіст.

Раніше журналістський проєкт Bihus.info повідомляв, що депутат захистив кандидатську дисертацію з державного управління з такими ж фальсифікаціями, як і його колега у фракції Ілля Кива.

Кандидатську Чорний захищав в Міжрегіональній академії управління персоналом.

Віктор Чорний потрапив у Верховну Раду по списку ОПЗЖ за 27 номером. Був директором охоронної фірми "Шторм", яка здійснює супровід іншого нардепа від ОПЗЖ, підозрюваного у державній зраді Віктора Медведчука. ЗМІ називають Чорного "головним охоронцем" Медведчука.

Кандидатуру Шкарлета на посаду міністра торік у червні просував президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада призначила Шкарлета з кнопкодавством ОПЗЖ

У квітні Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію з державного управління. За це проголосували одностайно 13 членів комісії в Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості.

Киву супроводжували невідомі в чорному, які блокували журналістам вхід в аудиторію. Також в Інституті були нардепи від ОПЗЖ.

Журналісти з'ясували, що в дисертації Киви - наукові статті, надруковані на вигаданих сторінках збірок і підроблені довідки.

Зараз ви читаєте новину «Шкарлет дав кандидата наук "головному охоронцю" Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі