понеділок, 26 квітня 2021 15:41

Кива і дисертація: "епічне" відео з захисту

Кива і дисертація: "епічне" відео з захисту
Одіозний Кива відомий і тим, що одягає на голову заборонений в Україні комуністичний серп і молот. Фото: Facebook.com/kivailya

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива захистив дисертацію "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)". За це проголосували одностайно 13 членів комісії.

Зранку в Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості журналістів не пускали на процес захисту Кивою дисертації, повідомляє "Українська правда".

Натомість всередину Інституту впустили заборонені телеканали "112" та NewsOne. Також пустили канал "Перший незалежний", який пов'язують із Віктором Медведчуком.

Журналіст Bihus.info Данило Мокрик викликав поліцію. Один з двох працівників Нацполіції, які прибули на виклик, заявив, що він не може припинити перешкоджання журналістській діяльності.

О 12:20, коли в Інститут приїхав вже третій представник поліції, журналістів все ж таки пустили всередину. Посадили в окреме приміщення, де показували онлайн-трансляцію захисту дисертації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПЗЖ тягали мотузкою дівчину у вишиванці та вінку. У мережі назвали їх "довбо***ами"

Журналістка Мар'яна П'єцух опублікувала епізод із засідання комісії.

Член комісії до Киви: "Я вас прошу пояснити, який зміст ви вкладаєте в це поняття "демократичний, євроінтегрований державний управлінський апарат"?"

Кива: "Зрозумів. Дякую за запитання. Відповідь ми надамо в наступній нашій науковій роботі".

Троє чоловіків у чорному одязі, які відмовлялися представлятись і пояснювати, на кого вони працюють, блокували вхід до аудиторії, у якій захищав кандидатську дисертацію нардеп Ілля Кива, пише "Українська правда".

На запитання журналістів, хто ці чоловіки в чорному, Кива відповів: "Студенти чи, може, аспіранти". Ці ж чоловіки супроводжували нардепа у вбиральню та оберігали його від журналістів.

В Інституті підготовки кадрів відмовилися від пояснень.

У лютому Ілля Кива обматюкав журналіста Данила Мокрика, який запитав його про відмивання грошей через конвертаційні центри.

Зараз ви читаєте новину «Кива і дисертація: "епічне" відео з захисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі