середа, 31 березня 2010 16:10

Сівкович не хоче, щоб його допитувала некерована жінка

Сівкович не хоче, щоб його допитувала некерована жінка

Віце-прем"єр Володимир Сівкович вважає шантажем з боку керівника слідчої групи повістки на допит у справі про отруєння Ющенка.

Про це Сівкович заявив в інтерв"ю "5 каналові", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він зауважив, що готовий іти на допит у Генеральну прокуратуру, однак не до керівника слідчої групи в справі про отруєння Віктора Ющенка, а безпосередньо до генпрокурора.

"Кримінальна справа була порушена за фактом. Сміливості тоді не було в Генпрокуратури розслідувати цю справу "по іменам". Повістки усім віце-прем"єрам і народним депутатам - це просте знущання над людьми, шантаж з боку Климович (керівника слідчо-оперативної групи в справі про отруєння Віктора Ющенка Галини Климович), що фактично до сьогоднішнього дня некерована генеральним прокурором", - сказав Сівкович.

За словами віце-прем"єра, він готовий прийти в прокуратуру з цього приводу, але безпосередньо до генерального прокурора, а не до Климович.

Віце-прем`єр із питань силових структур Володимир Сівкович не прийшов сьогодні в Генпрокуратуру на допит у справі отруєння Віктора Ющенка. Повістка Сівковичу була направлена за місцем роботи до Кабінету міністрів.

Раніше на засіданні уряду у середу Сівкович повідомив, що 31 березня о 15 годині приїде до ГПУ давати покази щодо отруєння екс-президента.

Зараз ви читаєте новину «Сівкович не хоче, щоб його допитувала некерована жінка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі