четвер, 18 квітня 2013 10:22

Син Януковича офіційно заробив майже 580 млн грн за рік

Син Януковича офіційно заробив майже 580 млн грн за рік
Янукович-молодший вважає правильним привселюдно звітувати про свої доходи. Фото: intv.ua

У 2012 році старший син президента Олександр Янукович задекларував 579 232,2 тисяч гривень доходів.

Про це повідомляє Департамент зі зв'язків із громадськістю "МАКО ХОЛДИНГ".

При цьому Янукович-молодший сплатив у Держбюджет 29 971,3 тис. грн. у якості податку з доходів фізичних осіб.

"Слід ураховувати, що дані суми були сплачені Олександром Януковичем у якості фізичної особи, і не ідеться про податки, які додатково були сплачені підприємствами Групи "МАКО" за аналогічний період", - додали в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активи Януковича-молодшого оцінили майже в 2 мільярди гривень

У повідомленні також відзначили, що відповідно до умов раніше укладеного договору, послуги з підготовки річної декларації про майновий стан і доходах Олександра Януковича за 2012 рік виявила компанія ТОВ "Прайсуотерхаускуперс".

Вона ж здійснила розрахунки податкового зобов'язання й підготувала власний звіт про відповідність зазначених у декларації даних українському податковому законодавству.

"Ми продовжуємо рух до європейських стандартів відкритості й повної прозорості. Усвідомлюючи той факт, що діяльність підприємств Групи часто оцінюється з поправкою на моє прізвище, вважаю правильним привселюдно звітувати про свої доходи" - заявив Олександр Янукович.

При цьому в повідомленні немає ніякої інформації про рухоме й нерухоме майно Януковича-молодшого, а також про його рахунки.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича офіційно заробив майже 580 млн грн за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

147

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі