неділя, 08 травня 2016 13:07

Сили АТО передадуть противнику тіло загиблого бойовика

Сили АТО передадуть противнику тіло загиблого бойовика

Днями до одного з опорних пунктів сил АТО на Маріупольському напрямку наблизилася група бойовиків, які відкрили вогонь по українських захисниках.

Обстріл становив пряму загрозу життю та здоров'ю наших воїнів, тому наші бійці застосували зброю. Внаслідок цих дій ворожий обстріл припинився. Один із нападників був вбитий, а його поплічники, кинувши тіло загиблого, відступили, повідомляє Прес-центр штабу АТО.

"Наразі представники групи цивільно-військового співробітництва та керівництво АТО організовують передачу тіла бойовика противнику на тимчасово непідконтрольну Україні територію", - сказано в повідомленні штабу АТО.

Також зазначається, що цей випадок є черговим свідченням того, що незаконні збройні формування продовжують грубо порушувати Мінські домовленості та нехтують мирними ініціативами, що були озвучені президентом України. Таким чином вони демонструють наміри спричинити ескалацію конфлікту.

Водночас підрозділи сил АТО беззастережно дотримуються Мінських домовленостей та норм міжнародного гуманітарного права.

"Передача тіла загиблого противника – черговий тому доказ і жест доброї волі з боку української влади та армії", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялось раніше, минулої доби бойовики 12 разів обстрілювали позиції українських сил.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО передадуть противнику тіло загиблого бойовика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі