неділя, 06 травня 2018 11:21

Савченко захищатиме у суді адвокат сепаратистів Нелі Штепи і "Топаза"

Савченко захищатиме у суді адвокат сепаратистів Нелі Штепи і "Топаза"
Савченко призначили нового адвоката. Фото: ИнформБюро

Нардепа Надію Савченко, яка перебуває в ізоляторі Служби безпеки України, буде займатися адвокат Олександр Шадрін.

Про це в Facebook повідомив адвокат Олексій Шевчук.

"Сьогодні наш партнер Олександр Шадрін прийняв захист Надії Савченко. Сьогодні з боями вдалося потрапити до Надії в слідчий ізолятор СБУ і узгодити тактичні питання. Попереду дуже багато роботи, але ми віримо в роботу партнера, адже на його рахунку багато переможних справ", - написав він.

Виявляється Шадріну протидіяли в доступі до клієнтки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура вважає 8 років недостатнім покаранням для Топаза

"Готується заява в правоохоронні органи", - зазначив Шевчук.

Олександр Шадрін - харківський адвокат. Серед клієнтів, чиї справи він вів в судах, підозрювана в сепаратизмі і створенні терористичної організації екс-мер Слов'янська Неля Штепа і Гнат Кромський з позивним Топаз, якого звинувачували в причетності до масових безладів в Києві під час євромайдану.

Надії Савченко загрожує від 10 до 15 років ув'язнення або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.Звинувачена в підготовці терористичного акту, змові з метою насильницького повалення конституційного ладу, підготовці до посягання на життя державних діячів.

Зараз ви читаєте новину «Савченко захищатиме у суді адвокат сепаратистів Нелі Штепи і "Топаза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі