четвер, 02 жовтня 2014 17:29

"Санкції Заходу - це повна дурниця!" - Путін

"Санкції Заходу - це повна дурниця!" - Путін

Президент Росії Володимир Путін вважає, що довіра фінансових структур до Росії не зменшується, а пов'язаний із санкціями сплеск інфляції тимчасовий.

Про це він заявив у четвер на інвестиційному форумі "Россия зовет!".

"Обмеження, так звані санкції, - дурниця, звісно, повна з боку тих урядів, які обмежують свій бізнес, заважають йому працювати, знижують його конкурентоздатність, звільняють нішу на такому перспективному ринку як російський для їхніх конкурентів", - сказав Путін.

Він переконаний, що такі дії "завдають довгострокових, невидимих на перший погляд збитків для всієї світової економіки".

За словами президента РФ, у Росії до цього ставляться спокійно. "Шкода лише, що порушуються фундаментальні принципи світової економіки, ринкової економіки, конкуренції, підривається довіра до міжнародних фінансових інститутів, довіра до резервних валют - долара й євро", - сказав він.

Путін заявив, що розраховує на співробітництво з інвестиційними фондами і банками з інших країн і пообіцяв "системну роботу з покращення ділового клімату в Російській Федерації".

За його словами, керівництво країни не збирається змінювати визначені раніше стратегічні цілі розвитку, попри нинішні проблеми. Путін також зазначив, що уряд надасть допомогу російським компаніям, що потрапити під західні санкції.

Зараз ви читаєте новину «"Санкції Заходу - це повна дурниця!" - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі