пʼятниця, 22 лютого 2019 14:52

Санкції проти соратника Януковича можуть зняти

Європейський союз, ймовірно, виключить із санкційного списку колишнього главу Адміністрації президента Андрія Клюєва. Про це написав у Twitter журналіст "Радіо Свобода" Рікард Джозвяк з Бросселю.

 

"ЄС, швидше за все, скасує заморожування активів Клюєва. Санкції проти Януковича і 11 інших його соратників планується продовжити ще на один рік", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіст про реванш "регіоналів": отримають по морді мокрими трусами

Колишній глава Адміністрації президента Андрій Клюєв із 28 лютого 2014-го перебуває в розшуку Служби безпеки України. Проживає на території Росії. В Україні його підозрюють у вчиненні правопорушень, передбачених статтею "Незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій", статтею "Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Суд Європейського Союзу скасував деякі санкції проти Клюєва. При цьому до березня 2019-го діє заборона на в'їзд до ЄС і замороження активів на території Євросоюзу. Ці санкції можуть продовжити.

Зараз ви читаєте новину «Санкції проти соратника Януковича можуть зняти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі