четвер, 16 березня 2017 08:19

Садовий висловився про скандал навколо Сироїд

Садовий висловився про скандал навколо Сироїд
Сироїд зробила мужній і відповідальний крок - Садовий/rbc.ua

Лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий підтримав дії віце-спікера Оксани Сироїд, яка напередодні не дала можливості виступити у парламенті силовикам.

Про це він заявив у ефірі "Громадського радіо".

"Оксана зробила мужній і відповідальний крок. Вона не дала можливості сплюндрувати парламент. Я повністю солідарний із її позицією. І мені прикро, що колеги, які сьогодні є у коаліції, замість того, щоб вирішувати питання країни, шукають крайніх там, де їх нема.

Як це люди у військовій формі заходять у парламент, який є майданчиком демократії, без попередження? Що це за люди? Що це таке було? Хто їх сюди запустив? Де таке прописано? У яких регламентах?", – зазначив Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сироїд пояснила свою втечу із зали парламенту

15 березня засідання парламенту розпочали з виступу трьох фракцій, які вимагали дати слово представникам Нацгвардії та Нацполіції. За 10 хв. після початку віце-спікер Оксана Сироїд закрила засідання та залишила залу. Фракції "Народного фронту" і БПП висловили обурення такими діями віце-спікера та ініціювали її відставку.

Після зборів парламентська коаліція заявила, що Сироїд має добровільно піти у відставку через те, що порушила регламент.

Зараз ви читаєте новину «Садовий висловився про скандал навколо Сироїд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі