середа, 15 березня 2017 10:44

Раду закрили за 10 хвилин

Раду закрили за 10 хвилин
Сироїд закрила засідання. Правоохоронці прийшли озвучити претензії до вчорашніх подій на блокпосту/ukrinform.ua

Сьогоднішнє засідання парламенту завершилося за 10 хвилин після початку.

Про це оголосила віце-спікер Оксана Сироїд.

"Ранкове засідання оголошую закритим", - сказала вона та вийшла із зали.

Перед цим до трибуни вийшли представники фракцій "Народного фронту", БПП і Радикальної партії, які вимагали дати слово представникам Нацполіції, Нацгвардії. Ті мали розповісти, що відбувалося напередодні на блокпостах, де пройшли сутички між силовиками та учасниками блокади Донбасу. У них брав участь народний депутат Володимир Парасюк.

"Звертаюся до голови запросити поліцейських до зали, аби вони розповіли, що відбувалося вчора, як народний депутат дозволяє поводити себе з правоохоронцями. Прошу допустити до зали і дати право на виступ бійцям Національної гвардії та представникам Нацполіції. Це вимога трьох фракцій", - сказав з трибуни нардеп від "Народного фронту" Юрій Береза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парасюк повідомив про постраждалих на блокпосту родичів

14 березня на блокпості біля Слов'янська стався конфлікт між поліцією і нардепом Володимиром Парасюком. Через блокпост рухалася колона з 13 автомобілів, в яких перебували більше 35 людей. Вони відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт.

Пізніше колону затримали поблизу Краматорська. Щоб її зупинити, правохоронці декілька разів вистрілили у повітря.

Поліція відкрила кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Раду закрили за 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі