середа, 15 березня 2017 08:28

Парасюк повідомив про постраждалих на блокпосту родичів

Парасюк повідомив про постраждалих на блокпосту родичів
Парасюк заявляє про побиття сестри і госпіталізацію батька/twitter.com

Під час сутички учасників блокади з правоохоронцями поблизу Слов'янська постраждали сестра та батько народного депутата Володимира Парсюка.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Семеро наших побратимів зараз у Слов'янському райвідділку поліції. Моя сестра побита колишнім ДАІшником, який здав Єнакієве - Андрієм Друновим. У батька забрали зареєстровану зброю і через застосування газу його госпіталізовано. І на завершення, працівники Донецької міліції до Дня добровольця організували нам феєрверк автоматними чергами в нашу сторону", - написав Парасюк.

Він також оприлюднив відео сутички з поліцейськими.

"Відповідь брехливому Аброськіну на його монтоване відео. Тепер можете побачити, хто почав провокувати і затіяв сутичку", - підписав Парасюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція показала відео сутички з Парасюком

14 березня на блокпосту біля Слов'янська стався конфлікт між поліцією і нардепом Володимиром Парасюком. Через блокпост рухалася колона з 13 автомобілів, в яких перебували більше 35 людей. Вони відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт.

Пізніше колону затримали поблизу Краматорська. Щоб її зупинити, правохоронці декілька разів вистрілили в повітря.

Зараз ви читаєте новину «Парасюк повідомив про постраждалих на блокпосту родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі