пʼятниця, 16 січня 2015 06:25

Росіяни досі переконані, що Путін в Україні воює з американцями - депутат Держдуми

Росіяни досі переконані, що Путін в Україні воює з американцями - депутат Держдуми
www.ntv.ru

Росіян, які підтримують революцію в Україні, вважають посібниками фашистського режиму в Києві, а Путін в уяві пересічного мешканця РФ є миротворцем.

Таку думку висловив у Вашингтоні відомий в Росії опозиціонер, депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов, передає "Укрінформ".

Обговорюючи сприйняття російським суспільством демократичних змін в Україні та загалом ситуації з конфліктом, Пономарьов зауважив, що навіть у лавах опозиції питання підтримки Майдану є неоднозначним.

Він також звернув увагу на неадекватне сприйняття ситуації в Україні більшістю громадян РФ. Так, за його словами, російське населення досі переконане, що РФ воює не з Україною, а з Америкою, Заходом, та лиш захищає українців від зомбуючого впливу американської пропаганди.

"Коли росіянам починають говорити про присутність збройних сил на українській території та жертви серед них, то вони погоджуються, що, скоріше за все, російські війська в Україні є, але це потрібно зберігати у таємниці, оскільки місія Росії є благою - захистити братський народ", - розповів Пономарьов.

Тих же росіян, хто підтримує позицію української влади, вважають посібниками ідей фашистського режиму в Києві, а "Путін в уяві населення є миротворцем".

Зараз ви читаєте новину «Росіяни досі переконані, що Путін в Україні воює з американцями - депутат Держдуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі