понеділок, 25 серпня 2014 12:58

Російський суд розгляне продовження арешту Савченко 27 серпня

Російський суд розгляне продовження арешту Савченко 27 серпня

Воронезький суд розгляне продовження арешту української льотчиці Надії Савченко 27 серпня. Про це адвокат Савченко Марк Фейгін написав у своєму Twitter.

"Засідання щодо продовження арешту Надії Савченко відбудеться о 10:00 27 серпня у Радянському районному суді міста Воронежа", - написав він.

Фейгін зазначив, що справу Савченко з Новоусмановського районного суду Воронезької області перекинули в Радянський районний суд.

Крім того, адвокат Савченко упевнений, що майбутні переговори в Мінську, в яких візьмуть участь Президенти України і Росії Петро Порошенко і Володимир Путін, вплинуть на результат справи. "Безумовно, що переговори глав РФ і України завтра 26-го вплинуть на результат справи Надії Савченко. В тому числі і на процесі з продовження", - написав він.

Нагадаємо, Надія Савченко знаходиться в слідчому ізоляторі Воронежа після того, як в липні вона була викрадена бойовиками в Луганській області і вивезена в Росію. Надія Савченко - українська військовослужбовець, старший лейтенант, штурман-оператор вертольота Мі-24 3-го окремого полку армійської авіації Повітряних сил України.

 

Зараз ви читаєте новину «Російський суд розгляне продовження арешту Савченко 27 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі