понеділок, 11 серпня 2014 15:50

Росія закриває пункти розміщення для біженців з України

Росія закриває пункти розміщення для біженців з України
Фото: www.rivnist.in.ua

Федеральна міграційна служба Росії планує закрити всі пункти тимчасового розміщення для біженців з України

Як повідомляє російська інформагенція РИА Новости з посиланням на проект постанови російського уряду, зокрема йдеться про пункти в окупованому Криму, Бєлгородській, Брянській, Воронезькій, Курській, Ленінградській, Ростовській та Московській областях, а також у містах Москві, Санкт-Петербурзі та окупованому Севастополі.

"Міністерству Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих: вжити заходів щодо ліквідації до 1 вересня 2014 розгорнутих мобільних пунктів тимчасового розміщення з часом розподілення по суб'єктах Російської Федерації громадян України та осіб без громадянства; здійснювати централізоване перевезення громадян України та осіб без громадянства тільки в екстрених випадках <...> (главам регіонів) не допускати розгортання нових пунктів тимчасового розміщення", - йдеться в повідомленні.

За даними російських ЗМІ, на цей час в Росії в пунктах тимчасового розміщення знаходяться майже 51,5 тис. біженців з України.

Уточнюється, що влада регіонів отримає право в разі необхідності створювати пункти тимчасового розміщення біженців для розподілу їх по регіонах, але не більше ніж на три доби.

Зараз ви читаєте новину «Росія закриває пункти розміщення для біженців з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі