пʼятниця, 25 березня 2011 23:53

Російські політологи не заперечили, що Дмитро Табачник - квота Кремля

Російські політологи не заперечили, що Дмитро Табачник - квота Кремля

Думка про те, що міністр освіти та науки Дмитро Табачник в уряді Миколи Азарова – це квота Кремля, говориться не  лише в Україні, але і в Росії. Про це сказав російський політичний експерт Андрій Окара.

"Подібні розмови є  і у російській політичній спільноті. Тобто є таке думка, вона блукає не лише в київському політикумі, а також і у російському політичному класі. Дмитро Володимирович Табачник досить ефективний менеджер, і мені здається, якщо виходити з того, що українці повинні бути нацією ідіотів і неконкурентноздатних робітників, то я гадаю усе нормаль і через десять років тут будуть жити мудрі китайці, араби, вони будуть досить правильно і адекватно розпоряджуватись російським чорноземами, а українці будуть у них на побігеньках"- заявив політолог.

Нагадаємо, що представники опозиції постійно звинувачують Дмитра Табачника в українофобстві. Зокрема, про це, з трибуни Верховної Ради заявив народний депутат партії "БЮТ-Батьківщина" Віктор Таран.

Тоді депута наголосив на тому, що "заява депутата Держдуми Маркова після прес-конференції президента Януковича про те, що Табачник є честю і совістю української інтелігенції, було не чим іншим, як прямою вказівкою Кремля президенту не чіпати Табачника".

Опозиція вже неодноразово вимагала відставки міністра освіти.


 

Зараз ви читаєте новину «Російські політологи не заперечили, що Дмитро Табачник - квота Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі