пʼятниця, 21 квітня 2023 16:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Резніков сказав, що призведе до поразки Росії

Резніков сказав, що призведе до поразки Росії
Міністр оборони України Олексій Резніков обговорив "танкову коаліцію" з Борисом Пісторіусом та Маріушом Блащаком. Фото: eastnews.ua

"Танкова коаліція" призведе до поразки Росії.

Міністр оборони України Олексій Резніков написав про це у Twitter після зустрічі з міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом та міністром оборони Польщі Маріушом Блащаком.

Під час цієї зустрічі підписали договір про створення у Польщі Центру технічного обслуговування та ремонту основних бойових танків Leopard 2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ створює "корабельну коаліцію" для підтримки України

"Броньований кулак", сформований спільними зусиллями, зупинить агресію терористичного режиму проти Європи та всього вільного світу. Українські солдати вміють захищати свою країну. Сучасні західні технології призведуть до поразки Москви. Чим швидше це станеться, тим швидше настане мир", – написав Резніков.

Польща може стати центром обслуговування американських танків Abrams у Європі. Про це повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак.

Йдеться переважно про обслуговування польських танків цього типу. Але потенційно там можна обслуговувати танки, що належать іншим європейським країнам. Блащак нагадав, що США схвалили передачу Abrams Україні.

Зараз ви читаєте новину «Резніков сказав, що призведе до поразки Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі