пʼятниця, 11 березня 2011 12:24

"Регіонали" вирішили відібрати Дебальцеве у мера-комуніста

"Регіонали" вирішили відібрати Дебальцеве у мера-комуніста

Питанням часу називає зняття Дебальцевського міського голови Володимира Проценка, який на місцевих виборах був кандидатом від Комуністичної партії, народний депутат України Ігор Шкіря.

Про це він заявив під час звітно-виборної конференції Дебальцевської міської організації ПР, яка відбулася 10 березня, повідомляє прес-служба нардепа.

На думку Шкірі, перемога на виборах комуніста Проценко - "головна поразка Партії регіонів у Дебальцевому".

"Але якщо новий голова міста буде продовжувати займатися" політичними іграми" замість того, щоб реалізовувати задекларовані ним під час виборів кроки з виведення Дебальцевого з депресивного стану, то помилку Партії регіонів на виборах можна легко виправити", - сказав нардеп.

Він повідомив делегатам партконференції, що після виборів він зустрічався з Володимиром Проценко.

"Розмова була приблизно такого змісту: так, вас підтримала третина виборців міста, які прийшли на вибори, і подобається нам чи ні - ми будемо рахуватися з цим вибором. Наш кандидат програв, значить - ми зробили неправильну ставку. Але я йому сказав, що він повинен завжди пам'ятати про те, що переважна більшість у міській раді належить Партії регіонів ", - сказав Шкіря.

Нардеп зазначив, що "якщо Проценко не буде працювати так, як він обіцяв виборцям на виборах, то у нас завжди є шанс виправити помилку з його обранням".

"А технічно і практично це можливо - необхідно лише дві третини депутатських голосів проти мера і можна призначати нові вибори. Минуло кілька місяців, поки я не бачу позитивних тенденцій. Я спілкуюся з депутатами міськради, і вони теж поділяють таку позицію ... ", - констатував Ігор Шкіря.

Як повідомляє прес-служба, багато виступаючих відзначили, що якщо найближчим часом мер не зробить кроки на шляху до ефективного управління містом, то доведеться вдаватися до радикальних шляхів вирішення питання.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вирішили відібрати Дебальцеве у мера-комуніста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі