середа, 09 березня 2011 18:20

У Партії регіонів вірять у поліпшення рейтингу Януковича

У Партії регіонів вірять у поліпшення рейтингу Януковича

Позитивні результати від проведення структурних реформ, початих минулого року у всіх найважливіших сферах діяльності держави, поліпшать рейтинги влади.

Про це заявив член парламентської фракції Партії регіонів Олег Надоша, коментуючи результати соціологічного опитування, проведеного КМІСом, яке демонструє зростання народного невдоволення політикою влади.

Зокрема, Надоша сказав: "Коли президент Віктор Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров заявляли про необхідність проведення в Україні структурних реформ, вони говорили, що ці реформи будуть непопулярними і мало кому сподобаються. Але альтернативи їхньому проведенню немає. І коли реформи почнуть давати переконливі результати, тоді рейтинги влади відразу ж підуть вгору".

Політик спрогнозував, що українці відчують поліпшення вже до кінця третього кварталу нинішнього року.

За словами нардепа, вже зараз можна побачити перші позитивні результати успішної роботи влади.

"Всі макроекономічні показники свідчать про зростання економіки. У 2010 році реальний ВВП зріс на 4,2%, а промислове виробництво - на 11%. Ми пам'ятаємо, що в 2009 році промислове виробництво впало на катастрофічні 21,9%, а ВВП - на 15%. Також сьогодні у нас низькі показники інфляції. Зате ми бачимо збільшення припливу депозитів. Все це говорить про те, що фінансова ситуація прогнозована і стабільна", - підкреслив "регіонал".

Нагадаємо, 57% громадян України вважають, що справи у країні йдуть у неправильному напрямку. А ще 13% вважають, що справи взагалі не йдуть. Такі результати недавнього соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів вірять у поліпшення рейтингу Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі