неділя, 22 січня 2012 11:07

"Регіонали" реально шкодять країні, тому їх рейтинг падає швидше, ніж "помаранчевих" - соціолог

"Регіонали" реально шкодять країні, тому їх рейтинг падає швидше, ніж "помаранчевих" - соціолог

Президент Віктор Янукович і його команда втрачають довіру українців більш швидкими темпами, ніж представники "помаранчевої" влади.

Про це розповів директор соціологічної служби Центру Разумкова Андрій Биченко.

"Якщо порівнювати з підтримкою діяльності попередньої влади після аналогічного терміну перебування її у „верхах", тобто через два роки, то в неї оцінки були вищими", — сказав соціолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" запевнив: у падінні рейтингу влади винна Тимошенко

На його думку, різниця між минулою і нинішньою владою в ступені шкоди для країни.

"На мій погляд, тоді нічого доброго не робилося. Зараз хорошого робиться рівно стільки ж, тобто нічого, проте є рішення, які реально погіршують ситуацію в країні. Відповідно, і оцінка людьми цієї влади низька", — зазначив Биченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша Україна" визнала, що у Яценюка найбільший рейтинг

"У влади є великі прорахунки. Збагачуючись за час перебування при владі, люди потім дуже багато втрачають, а в разі зміни влади можуть втратити ще більше. Те, що зробили з Тимошенко, — це найстрашніший сон, який може приснитися Януковичу, коли його переоберуть. Люди при владі не можуть зрозуміти, що економічний рівень в Україні такий низький, що підняти його нескладно. Складно підняти життєвий рівень у Японії, Швейцарії, Голландії, де він і без того дуже високий, — там це дійсно проблема, що вимагає нестандартних підходів. В Україні ж настільки очевидно, де є „виток грошей"... І той, хто зможе забезпечити країні економічне зростання, забезпечить собі підтримку електорату без додаткових зусиль на дуже тривалий час", — впевнений Андрій Биченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У рейтингу фінансових ринків Україна посіла 54-е місце серед 60 держав

Нагадаємо, 52% опитаних Центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова вважають, що у разі погіршення умов життя необхідно вийти на вулицю із протестом.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" реально шкодять країні, тому їх рейтинг падає швидше, ніж "помаранчевих" - соціолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі