пʼятниця, 23 вересня 2011 11:56

"Регіонал" переконаний: депутати самі винні, що уряд їх ігнорує

"Регіонал" переконаний: депутати самі винні, що уряд їх ігнорує

Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий вважає, що парламент сам винен, що уряд ігнорує його засідання.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у парламенті.

"По деяких комітетах склалася ситуація, що туди урядовці не приходять. Зокрема, у комітеті із соціальної політики та праці, в якому я працюю, ми вперше таке бачимо. Ми свого часу їх пробачили за те, що вони собі робили реорганізацію. Але зараз, коли Верховна Рада приймає законопроект, ми повинні знати думку того, хто буде його виконувати, тобто - Кабміну", - зазначив депутат.

"Регіонал" впевнений, що парламентарі самі заслужили таке ставлення уряду.

"Ми дуже слухняно махаємо руками, голосуємо що треба і що не треба", - додав Сухий.

Відповідаючи на запитання журналістів, що буде спікеру Володимиру Литвину за те, що він відмовився проводити годину запитань до уряду і заявив, що на наступному тижні парламент не буде розглядати урядові проекти, політик зауважив: "Він перемучиться, переплаче... За що його лаяти? За те, що він виконує норму регламенту? Уряд має розуміти, що має бути день уряду, або ж вечір запитань до Кабміну. Один наш депутат візьме акордіон, інший — скрипку, баян і будемо грати. Поговоримо там про життя".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" переконаний: депутати самі винні, що уряд їх ігнорує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі