четвер, 21 вересня 2006 17:31

Референдум з об"єднання Росії і Білорусі відбудеться в грудні

Референдум з об"єднання Росії і Білорусі відбудеться в грудні

Референдум про перспективи будівництва Союзної держави Росії і Білорусі відбудеться в грудні. Про це сьогодні заявив державний секретар Союзної держави Павло Бородін.

Він вважає, що, "питання про проведення референдуму, розгляд Конституційного акту Союзної держави, структури органів його законодавчої, виконавчої і контрольної влади готові.

Створення Союзної держави Росії і Білорусі вважається одним з варіантів проведення кампанії по третьому терміну Володимира Путіна. Якщо така держава буде створена, то Путін може очолити її і стати президентом втретє.

На засіданні Вищої Держради Союзної держави на початку цього року президенти Росії і Білорусі підписали угоди про регулювання питань власності і про забезпечення рівних прав громадян двох країн на свободу пересування, вибір місця перебування і проживання на території Росії і Білорусі.

Крім того, на засіданні в Петербурзі були підписані угоди про порядок надання медичної допомоги громадянам Росії і Білорусі, про співпрацю двох країн в області соціального забезпечення і про регулювання питань оподаткування в рамках Союзної держави, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Референдум з об"єднання Росії і Білорусі відбудеться в грудні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі