вівторок, 16 жовтня 2012 19:25

Рада прийняла рішення, яке "відкриває шлях до розкрадання української землі"

Рада прийняла рішення, яке "відкриває шлях до розкрадання української землі"
Депутати призначили членів наглядової ради ПАТ "Державний земельний банк". Фото: donbass.ua

Віце-спікер Адам Мартинюк закрив вечірнє засідання Верховної Ради. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Рівно о 19.00 Мартинюк сказав: "Ми сьогодні з вами не тільки виконали, але й перевиконали план. Бажаю успіхів 28 жовтня. І на цьому засідання Верховної Ради оголошую закритим".

Перед цим депутати прийняли постанову "Про призначення членів наглядової ради ПАТ "Державний земельний банк". "За" проголосували 236 народних обранців. При цьому у цей час у залі знаходилося не більше 70.

Відповідно до ст. 7 закону "Про банки та банківську діяльність" Верховна Рада призначила членами наглядової ради публічного акціонерного товариства Євгена Бердникова, Едуарда Лозовського, Ігоря Прийму, Віталія Саблука, Тетяну Яньчук.

Перед голосування "бютівець" Сергій Сас сказав: "Шановні колеги! Всі темні справи спробують зробити під покровом ночі. Це питання мало бути розглянуте ще на ранковому засіданні. Я розумію, що це рішення може бути ухвалене. Зараз буде прийняте рішення, яке відкриває шлях до розкрадання української землі".

Після цього "нунсівець" Станіслав Аржевітін заявив, що коли це питання розглядалося на комітеті, там були зовсім інші п'ять кандидатур.

"Заради поваги до нас повинні були роздати якісь облікові матеріали. Треба роздати хоч одну автобіографію. Хто ці люди?", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Рада прийняла рішення, яке "відкриває шлях до розкрадання української землі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі