вівторок, 09 жовтня 2012 05:41

Українська земля потрібна зарубіжному капіталу і "внутрішнім баришникам" - комуніст

Українська земля потрібна зарубіжному капіталу і "внутрішнім баришникам" - комуніст
Фото: kpu.ua

Таку думку в ефірі телеканалу ICTV висловив народний депутат від КПУ Сергій Гордієнко.

"Чому всім так пече наша українська земля? Є проблеми і ці проблеми мають і світовий, і внутрішній характер. Всі розуміють, що найбільшими викликами для людства є енергетична безпека і продовольча безпека. Всі розуміють, що сьогодні зростає чисельність населення на земній кулі. Всі розуміють, що сьогодні багато посівних ґрунтів, які є у світі, піддаються ерозії і виснаженню. Всі розуміють, що є енергетична проблема і необхідне біопаливо. Всі розуміють, що необхідне якісне харчування", - розповів комуніст.

Він додав: "І тому всі розуміють, що 30% світових чорноземів, які є в Україні, – це майбутнє розвитку наших регіонів і значної частини планети. І тому міжнародний капітал розуміє, що необхідно контролювати цю землю".

Гордієнко нагадав, що в переліку вимог міжнародної спільноти і МВФ до України були продаж землі, запровадження пенсійної реформи, підвищення ціни на газ та комунальні послуги.

"І от сьогодні всі розуміють, що вже дешевшої землі у нас не буде, вона дорожчає щодня. Тому вона потрібна саме сьогодні тим, хто і за кордоном, і в середині країни хоче отримати її в законний і в незаконний спосіб. Вони для цього роблять все можливе. Сьогодні збіглися інтереси зарубіжного капіталу і внутрішніх баришників. Бо вони розуміють, що вже в Україні немає чого продавати, залишилося одне і найдорожче – це наша українська земля", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Українська земля потрібна зарубіжному капіталу і "внутрішнім баришникам" - комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі