пʼятниця, 15 жовтня 2010 18:59

"Сильний" Тігіпко поплакався, що його "бортанули" на Луганщині

"Сильний" Тігіпко поплакався, що його "бортанули" на Луганщині

Голова партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко сьогодні у Харкові заявив про політичний тиск з боку влади Луганської області на регіональний осередок партії, передають "Версии.com".

"Сьогодні вранці я дізнався, що у нас не зареєстрували назву у всій Луганській області, тобто, тягнули-тягнули, а сьогодні апеляційний суд у Донецьку визнав, що це не "Сильна Україна", а Трудова партія України, і вся область практично випадає з виборчого процесу ", - повідомив Тігіпко.

За словами політика, партія буде відстоювати свої позиції в суді. "Ми зараз будемо судитися далі, але так "вибивати" цілі області, я вважаю, що це суто політичний тиск", - підкреслив політик.

Правовий радник партії Олександра Павленко каже, що "Сильна Україна" обов'язково подаватиме касаційну скаргу до Вищого адміністративного суду."Сьогодні немає жодних підстав для зняття наших кандидатів - незалежно від назви партійної організації - на будь-яких рівнях їх висунення. Документи щодо висунення кандидатів з печаткою обласної організації "Сильної України" є законними і не тягнуть за собою зняття кандидатів. ТВК має розуміти, що в цьому випадку закон зворотної сили не має. Всі кандидати були зареєстровані законно ", - заявила Павленко.

Нагадаємо, Донецький апеляційний адміністративний суд визнав незаконними дії Головного управління юстиції у Луганській області про взяття до відома зміни назви та юридичної адреси Луганської обласної організації політичної партії "Сильна Україна".

Раніше Донецька облорганізація партії "Сильна Україна" заявляла про відмову міськвиборчкому Маріуполя реєструвати її список кандидатів у міську раду.

Зараз ви читаєте новину «"Сильний" Тігіпко поплакався, що його "бортанули" на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі